Zomer

in KARINTIë

Wandelen

Mallnitz is de perfecte omgeving voor ervaren maar ook voor de minder ervaren wandelaar. 

Vanuit Mallnitz starten verschillende wandelroutes. Als startpunt is het ook mogelijk om één van de twee Ankogel liften te pakken, scheelt een klim omhoog. Naast de startpunten in het dorp, zijn er nog talloze andere startpunten in de omgeving welke gemakkelijk te bereiken zijn met de auto.  De prachtige uitzichten en vergezichten zal elke dag blijven verbazen.

MOUNTAINBIKEN

Actief op de mountainbike door de bergen. Mallnitz beschikt over een van de mooiste mountainbike parcoursen in de regio. Geen dag zal hetzelfde zijn, want elke route is anders. Geschikt voor zowel de ervaren als minder ervaren bikers. 

 

Mountainbike iets té actief? Ontdek dan de diverse routes per E-mountainbike. Met ondersteuning een totaal andere ervaring. 

 


 

WATER

Oostenrijk staat bekend om haar vele meren. 
De meren Weissen See en Milstätter See liggen op circa 1 uur rijden afstand van Mallnitz. Ideaal voor diverse watersporten zoals zeilen, kanoën, varen, stand-up paddling en windsurfen. Of lekker genieten aan de rand van het water, op een zonneweide of op de terassen van de diverse restaurants / cafés. 

Naast haar meren zijn er de vele rivieren. Krachtig door het smeltwater, ideaal voor de stoere watersporten zoals raften en canoying. 

Ontspannen kan in het zwembad van Mallnitz, Tauernbad. Bij hoge temperaturen biedt het openlucht Erlebnisbad in Obervellach een hoop waterplezier. 

Bergen

Mallnitz is omgeven door bergen van 3000 meter of hoger. 

Met de voet of op de (E-)mountainbike genoeg te ontdekken voor 1 dag of meerdere dagen achtereen. 
Een overnachting in één van de hutten staat garant voor een unieke tocht van hut naar hut. 

 


 

CONTACT

Tel. +43 664 514 6964

E. info@mallnbach.com
W. www.malllnbach.com

Stappitz  85
Mallnitz, Karinthië 

  • Facebook
  • Instagram

Mallnbach

Unieke ligging in Oostenrijk tussen de bergen. Rust, actief of een mix van beide? Mallnbach apartments in Mallnitz is het juiste adres voor de wintersport of zomervakantie.

 

© 2019 Mallnbach Apartments - Mallnitz