top of page

Bereikbaarheid

Sporen van de spoorweg

Alpine Pearls - OV
trein / bus

Omdat Mallnitz lid is van het Alpine Pearls Netwerk, raden we aan om te reizen met rein of bus wanneer dit mogelijk is. Mallnitz heeft een eigen station (Mallnitz-Obervellach Bahnhof).
Daarom heeft Mallnitz uitstekende verbindingen van en naar diverse steden, o.a. Utrecht, Salzburg en München. Maar ook naar landen zoals Nederland, Slovenië en Italië. Voor actuele reisinformatie raadpleeg de diverse websites:
- OBB -DB -Thetrainline -NSinternational 

​Om de laatste meters geen zorgen, shuttle en persoonlijke ophaalservice kan geregeld worden. Liever een kleine wandeling van ca. 5 minuten? Dat kan, want Mallnbach Apartments ligt slechts op een kleine 5 minuten lopen afstand van het station.

Feitje: Vanaf Utrecht Centraal duurt het gemiddeld 11uur tot aankomst Mallnitz. En dit met maar 2 keer overstappen voor circa €60-, enkele reis.

Carefree Drive

Auto

Denk aan het Vignet, welke verplicht is op de wegen van Oostenrijk. Te halen bij diverse tankstations voor de grens. Vignets zijn er voor 10 dagen, 2 maanden of 1 jaar. 

Voordat de reis begint, stel de navigatie in op:
Bahnhof Böckstein.

Het laatste stukje gaat dan met de trein. Dit is de snelste route naar Mallnitz met de minste kilometers. Geen zorgen over de auto, deze gaat namelijk mee op de Autoschleuse Tauernbahn. De eerste rit vertrekt om 6:20uur (vervolgens elk uur) en de laatste rit vertrekt om 23:20uur.  

De eerste rit vanuit Mallnitz vertrekt om 5:50uur (vervolgens elk uur) en de laatste rit vertrek om 23:20uur. 


Arriveren tussen 23:20uur en 6:20uur? Dan is navigeren naar Stappitz 110, Mallnitz het alternatief. Deels wordt er over een tolweg gereden á €12-,. Extra kilometers +/- 90km. 

 

Een 'insider' tip: let op de snelheid, verstopte flitspalen op zowel A, B en dorpswegen. Helaas weet Duitsland / Oostenrijk goed hoe de boetes op de Nederlandse deurmat moeten vallen... 

Vliegtuig

Vliegveld 

Liever toch met het vliegtuig?
Vliegen op Ljubljana (S), Salzburg (O) of München (D) behoren dan tot de beste opties.

Vanaf het vliegveld gemakkelijk met de trein naar Mallnitz. 

Trein Ljubljana (S) naar Mallnitz circa 2,5uur.
Trein Salzburg (O) naar Mallnitz circa 1,5uur.
Trein München (D) naar Mallnitz circa 3,5uur. 

 


 

CONTACT

Tel. +43 664 514 6964

E. info@mallnbach.com
W. www.malllnbach.com

Stappitz  85
Mallnitz, Karinthië 

  • Facebook
  • Instagram

Mallnbach

Unieke ligging in Oostenrijk tussen de bergen. Rust, actief of een mix van beide? Mallnbach apartments in Mallnitz is het juiste adres voor de wintersport of zomervakantie.

 

bottom of page