top of page

Reizen met 
elektrische auto

E station auto.jpeg

Laadstation

Mallnbach Apartments is gek op de omgeving van Karinthië, en is daarom trots daar deel van uit te maken. Beschermen van de flora en fauna is vanzelfsprekend. 

Of het nu met de trein, bus of elektrische auto is - bewust reizen is een trend waar Mallnbach Apartments op in speelt met het aanbieden tot oplaadmogelijkheid voor o.a. Tesla en alle andere elektrische voertuigen.

Emissievrije e-auto's passen goed bij het natuurschoon van Karinthië en bij de Alpine Pearl status die Mallnbach Apartments heeft waarin duurzaamheid en regionaliteit centraal staan. Niet alleen op het gebied van oplaadstations, maar ook bij de energieproductie of bij de keuze van de eetbare producten welke we serveren. 

Tot slot,  e-auto's hebben het grote voordeel dat ze niet naar het dichtstbijzijnde tankstation hoeven te

rijden.  Makkelijk & snel opladen bij Mallnbach Apartments Mallnitz op de beschikbare parkeerplaats.  

 

Electric Car Opladen van de batterij

Reizen met E-auto

Reizen met een elektrische auto? Dus ook op vakantie gaan met de  elektrische atuo? Dan is het juiste adres Mallnbach Apartments. 

Gasten die bij Mallnbach Apartments verblijven en in het bezit zijn van een elektrische auto, kunnen hun voertuig op een milieuvriendelijke manier opladen bij het elektrische oplaadstation op de parkeerplaats tegen een vergoeding van € 0,49 per kW/h. 

bottom of page