top of page

Zomer

in KARINTIë

Wandelen

Mallnitz is de perfecte omgeving voor de ervaren maar ook voor de minder ervaren wandelaar. 

Vanuit Mallnitz starten verschillende wandelroutes.

Liever eerst een stuk met de bergbaan omhoog? Dat kan, in de zomer zijn vele bergbanen waaronder die in het dorp (Ankogel) geopend. En brengt je meteen naar prachtige vergezichten. Gratis toegang met de Karinthië kaart

 

Naast de verschillende startpunten in het dorp, zijn er nog talloze andere startpunten in de omgeving welke gemakkelijk te bereiken zijn met de auto.  De prachtige uitzichten en vergezichten zal elke dag blijven verbazen.

Mallnitz - Hohe Tauern Mallnbach Apartme

MOUNTAINBIKEN

Actief op de mountainbike door de bergen. Mallnitz en omgeving beschikt over een van de mooiste mountainbike parcoursen in de regio. Geen dag zal hetzelfde zijn, want elke route is anders. Geschikt voor zowel de ervaren als minder ervaren bikers. 

 

Mountainbike iets té actief? Ontdek dan de diverse routes per E-mountainbike. Met ondersteuning een totaal andere ervaring. Deze e-mountainbikes zijn ook te huur bij Wolliger Sports Mallnitz. Omdat wij Alpine Pearls lid zijn, krijg je een mooie korting op de huur van een e-mountainbike. en een mountainbike krijg je zelfs 1 dag gratis! 

 


Mountainbiken in de Mist

WATER

Oostenrijk staat bekend om haar vele meren. 
De meren Weissensee, Faaker See, Ossiacher See én Millstätter See liggen op circa 1 uur rijden afstand van Mallnitz. Ideaal voor diverse watersporten zoals zeilen, kanoën, varen, stand-up paddling en windsurfen.

Of gewoon lekker genieten aan de rand van het water, op een zonneweide of op de terrassen van de diverse restaurants / cafés. 

Naast haar meren zijn er de vele rivieren. Krachtig door het smeltwater, ideaal voor de stoere watersporten zoals raften en canoying. Tip in Obervellach: Sport Erlebnis Camp Pristavec.

Ontspannen kan in het zwembad van Mallnitz, Tauernbad. Bij hoge temperaturen biedt het openlucht Erlebnisbad in Obervellach óf Kolbnitz een hoop waterplezier. 

kajakken

Bergen

Mallnitz is omringd door bergen met toppen tussen de 2000 en 3100m.
Dagtouren met pauzes in één van de vele hutten, of langere tochten inclusief overnachten in één van de vele hutten met prachtige vergezichten. Weg van de massa, de bergen voor jou alleen. 


Liever de stoere variant op de berg? Via Ferrata klimmen is dan zeker een aanrader. 

 


walking-map-national-park-mallnitz-h600.

CONTACT

Tel. +43 664 514 6964

E. info@mallnbach.com
W. www.malllnbach.com

Stappitz  85
Mallnitz, Karinthië 

  • Facebook
  • Instagram

Mallnbach

Unieke ligging in Oostenrijk tussen de bergen. Rust, actief of een mix van beide? Mallnbach apartments in Mallnitz is het juiste adres voor de wintersport of zomervakantie.

 

bottom of page