top of page

De drie mooiste wandelingen in Mallnitz
Even terug kijken op een leuk bezoek van Oostenrijk TV in de zomer van 2021. We hebben het team van Oostenrijk TV mogen verwelkomen bij onze mooie locatie in Mallnitz. Van het bezoek is een mooi en uitgebreid artikel geschreven. Lees het artikel terug op Oostenrijk TV.


Wat doe je als je een weekend in Mallnitz bent? Bijboeken, dat is één. Want het idyllische dorpje Mallnitz, gelegen in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië, is een absoluut wandelparadijs voor de sportieve bergliefhebber, met een oneindige lijst aan must see’s en must do’s. Simpelweg teveel om in één weekend te doen. Samen met ‘Mallnitzers’ Annemiek & Erik, de eigenaren van Mallnbach Appartements, hebben we de drie mooiste wandelingen in Mallnitz voor je op een rij gezet, die je absoluut niet mag overslaan.


Dat Karinthië zowel in de winter als in de zomer prachtig is, is allang geen geheim meer. In onze serie ‘Vijf bijzondere natuurparken in Oostenrijk’ schreef Valentijn eerder al over Natuurpark Weissensee, gelegen in het zuidwesten van de deelstaat. Iets meer richting het noorden, in het Mallnitz-Hochtal, ligt Mallnitz. Het dorpje wordt omgeven door een schitterend berglandschap, die er simpelweg om vraagt ontdekt te worden! Natuurlijk willen wij deze drie bijzonder mooie wandelingen niet voor onszelf houden.


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page