top of page

Ook hier vliegt de tijd voorbij | leestijd ca. 2 minuten


De laatste dag van oktober gaf ons de eerste sneeuw in Mallnitz. Vorige week nog met 18+ lunchen in t zonnetje en vandaag toch redelijk klappertandend aan de klus. De laatste dag van oktober is een mooi moment voor een terugblik op de afgelopen maand, want morgen op de 1e dag van November zitten we precies 5 weken in Oostenrijk.

In Nederland vloog de tijd al voorbij, maar hier in Oostenrijk is t niet veel anders. Waar in Nederland de dagen voorbij vlogen door het vaste ritme vliegen hier de dagen voorbij zonder enig ritme (😉). De afgelopen weken stonden over het algemeen in het teken van veel dingen regelen en klussen...

Elke zondagavond maken we onze To Do’s lijstjes, en ja we leggen de lat hoog. De ene dag krijgen we meer gedaan dan de andere, de ene dag dus super tevreden, de andere dag wat minder. Eerlijk is eerlijk, het is niet altijd die even grote glimlach... wennen aan een nieuwe levensstijl, met elkaar, in een ander land, dat heeft eventjes tijd nodig.

Maar hé, we leven onze droom, maar die droom betekent ook hard werken. Als we zien wat we in de afgelopen weken al voor elkaar hebben gekregen (mét hulp van lieve familie en vrienden) mogen we best een beetje trots zijn, ook al ligt er nog veel werk op ons te wachten; positief vooruit!


Wist je dat? - Erik tot op de dag van vandaag in zn korte broek rond loopt?

- Dat ik in mn roze klusbroek een heuse klusvrouw ben geworden? - Fietsen op onze stadsfiets met een kinderzitje inclusief kind voorop de fiets hier heel wat bekijks geeft? - We elke dag weer iets nieuws leren mbt de Duitse taal / Oostenrijks dialect? - Het niet handig is om op een nationale feestdag spontaan een bezoekje te brengen aan een meubelzaak / supermarkt? Hallo dichte deur...

- We onze ‘Ik Vertrek’ aflevering (De Krantenjongens) al 3x hebben bekeken en Willem Jan elke keer moet lachen als hij bijvoorbeeld Opa en Oma ziet?


227 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page