top of page

Schuddende handjes; Auf Wiederschnitzel | leestijd ca. 1 min


70 schnitzels en 15kg patat, we kunnen wel zeggen dat ons Auf Wiederschnitzel Fest meer dan geslaagd is geweest... Optimaal genieten van het zonnetje, spelende kinderen (&volwassenen🙃) en lachende vrienden en familie. Besefmoment hoeveel lieve mensen om ons heen staan en het ons zo gunnen de droom werkelijkheid te maken.

En toen brak de laatste week aan in Nederland, vreemd genoeg waren we erg relaxed...behalve de zorgen of onze inboedel wel in t kleine vrachtwagentje zou passen.

Na het halen van een ‘laatste’ kilo kaas op de Groningse markt is daar opeens het moment: het kleine vrachtwagentje vol, de laatste knuffels gegeven, de laatste blik in ons huissie aan de PC, handjes schudden met de nieuwe eigenaren van, de makelaar hartelijk bedanken en nog even kroketten eten als lunch zaten we voordat we t wisten in de auto: we vertrekken! Na 14uur (tsja, vrijdag is toch wel druk) en een zeer relaxte WJ die t zelfs prima vond om op de motorkap verschoond te worden, arriveerden we in ons nieuwe heim... Na 3 uurtjes slaap waren de oogjes nog klein, maar de glimlach groot: WE ZIJN ER

201 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page