top of page

Wintersport
Bad Gastein

Skiën

Bad Gastein | Bad Hofgastein

Mallnitz biedt naast het skigebied Ankogel & Mölltaler Gletscher, ook de mogelijkheid tot een veelzijdige wintersportregio Bad Gastein - Ski Amadé. Ieder type wintersporter komt ook hier tot zijn recht. 

Geen verveling voor de skiërs en snowboarders op de meer dan 200km piste van het Ski Amadé. Voor de wandelaars, langlaufers én natuurliefhebbers is het genieten van de prachtige uitzichten, de frisse berglucht en de mooie almhutten. 

Ontdek Mallnitz en Bad Gastein, terwijl je verblijft in een accommodatie weg van de massa, in een rustiek bergdorp maar met een makkelijke verbinding á 12 minuten; van trein naar gondel. De perfecte combinatie voor wintersport. 

 

Via de vele webcams is te zien hoe de pistes erbij liggen.  

Persoon snowboarden

Ski Amadé

Ski Amade is een van Oostenrijks grootste wintersport gebieden. De hoogstgelegen skiregio van Ski amadé, biedt brede pistes, uitdagende freeride-routes en kindvriendelijke afdalingen. Het Gasteinerdal beschikt over vier skigebieden met samen meer dan 200 kilometer piste. 

De diverse moderne liften brengen je vanuit de dorpen tot ruim boven de 2.000m. 

Kijk voor een kaart van het skigebied. 

Stoep van het treinstation

Bereikbaarheid

Door de unieke ligging van Mallnitz ten opzichte van Bad Gastein, is Gastein een fantastisch ski gebied binnen handbereik. Mallnitz beschikt over een treinstation, waarbij de trein direct bij de Gondel in Bad Gastein stopt en vandaar uit direct de lift omhoog genomen kan worden. 

Mallnbach ligt op ca. 2 minuten lopen van het station. Elke 2 uur vertrekt een trein naar Bad Gastein, die je binnen 12 minuten onder aan de lift in Bad Gastein brengt. Deze unieke verbinding geeft de mogelijkheid om te genieten van de schoonheid van Mallnitz waar je weg bent van de massa, en om in het skigebied van Bad Gastein te skien. 

 

Bekijk hier de verbinding van Mallnitz-Obervellach Bahnhof naar Bad Gastein bahnhof via OBB (Österreichische Bundes Bahnen). 

Skiën

Snow- en freeride park 

Het snow- en freeride park ligt in de Stubnermulde op de Stubnerkogel en is te bereiken via de Stubnerkogelbahn vanuit Bad Gastein, of met de Senderbahn of Angertalbahn vanuit Angertal. De Burgstall T-bar lift is ideaal gelegen in de Stubnermulde, waarmee rijders in een mum van tijd het funpark weer kunnen bestijgen.

Actie en plezier zijn gegarandeerd, niet in de laatste plaats dankzij de dagelijkse professionele begeleiding door QPARKS, die gedurende het hele winterseizoen voor een perfecte opstelling zorgt.

CONTACT

Tel. +43 664 514 6964

E. info@mallnbach.com
W. www.malllnbach.com

Stappitz  85
Mallnitz, Karinthië 

  • Facebook
  • Instagram

Mallnbach

Unieke ligging in Oostenrijk tussen de bergen. Rust, actief of een mix van beide? Mallnbach apartments in Mallnitz is het juiste adres voor de wintersport of zomervakantie.

 

bottom of page