top of page

Ready? GO! Leestijd | ca. 2 minuten |

Opeens is daar het jaar 2020.

Dankbaar dat we nu al terug mogen kijken op een fantastische (!) start van het winterseizoen. Maar t was echt nog eventjes billetjes knijpen tot het moment de gasten daadwerkelijk voor de deur stonden.

Soms leek het wel alsof de hormonen weer door mijn lijf gierden, TOP gevoelens en opeens ONZEKERE gevoelens... Wat als gasten het niet mooi vinden wat we gemaakt hebben? Wat als alle auto’s niet eens op ons terrein passen? Wat als we toch niet op tijd klaar zijn? Wat als de eigenaren van onze toeristische hondjes de drollen niet opruimen? Wat als we niet kunnen communiceren met onze internationale gasten? Wat als we alleen bij ons kampvuurtje staan? Wat als ons pin automaatje niet werkt? Wat als alle stoppen opeens doorslaan? Wat als gasten het gek vinden als de check-in bij ons huis in de hal plaats vindt? Wat als.. wat als... Geloof me, de knop vinden om de ‘wat als gedachten‘ uit te zetten, was nergens te bekennen. Maar het vertrouwen dat we dit kunnen en dat we er voor de volle 200% voor gaan, dat was en dat is er!

En nu op de 6e van Januari, kijken we moe, voldaan én trots terug op de afgelopen 2,5 week met een prachtige bezetting. Alle zojuist opgeschreven ’Wat Alsjes’ waren onzin...


Ons eerste kampvuur op 1e kerstdag met warme chocolademelk én marshmellows was zó gezellig! Alle gasten waren er, en ondanks de vallende sneeuw was het lekker warm. En ik had het extra warm van binnen omdat mn lieve papa en mama op bezoek waren.

Ons tweede kampvuur op oudjaarsavond met échte oliebollen was net zo gezellig. Uiteindelijk hebben we de barbecue nog aangeslingerd voor worstjes, kip en brood. Een ieder at van elkaars meegebrachte spullen. Wauw! En helaas voor Erik vonden de gasten de oliebollen zó lekker dat we zelf niet zoveel hebben gegeten als de voorgaande jaren. Ach, misschien maar beter ook! De Mallnbach beleving, geslaagd! Ontmoet, ontdek & ontspan.


Na het gevoel te hebben dat je gasten zojuist hebt ingechecked, was het moment van uitchecken al sneller daar dan gedacht. Jammer om afscheid te moeten nemen, fantastisch om nieuwe gasten weer in te mogen checken. Toffe mooie reacties ontvangen en goede punten van feedback. En daar kunnen we wat mee!


Onze trots momentjes:

- geserveerde ontbijtjes in de Heidi mand en dat elke dag alles lekker opgesmikkeld was

- onze nieuw gemaakte ski ruimte werd als een gek gebruikt, fantastisch! - alle auto’s passen netjes geparkeerd op het terrein

- de Mallnbach events die druk bezocht waren en o zo gezellig

- op die kleine Willem Jan van ons, een vriendelijke charmeur naar onze gasten, maar o zo gemakkelijk. Hij liet alles maar over zich heen komen zelfs toen we op nieuwjaarsdag 4 appartementen in de wissel hadden!

- de positieve reacties en de opbouwende kritiek

- het ‘managen‘ van het te scheiden afval (ja ja, goed voorbereid het wekelijkse uitje naar de stort;))


En nu in de ‘Jänner Loch’ nieuwe puntjes op de i zetten. En voorbereiden op de drukke maand Februari. Man, wat een top start. Dit smaakt naar meer! So, to be continued!

Happy New Year to you all!

And hope to see you soon!
198 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page